pølsemaker og baker

I fjor sommer jobbet vi i dyreparken i Kristiansand. Vi bodde der fra ca 20 juni til 8 august. Det er like lenge som vi skal være der i år. Tina bodde hos besteforeldrene sine og jeg hos mine. Men vi overnatta også hos værandre. Vi var på fisketur, bada og sola oss på by stranda og var på shopping. Også var vi jo selvfølgelig og så på Kaptein Sabeltann forestillingen, og noen turer i dyreparken var vi også. 

Tina jobbet på et sted som het værtshuset, der lagde de mexican mat. Og jeg jobbet i popkornboden, der jeg lagde masse, masse popkorn, sukkerspinn og softis. Kom alltid hjem med fulltav  rosa og blått sukkerspinn i håret. 
I år skal begge jobbe på pølsemakeren og bakeren i kardemomme by. Vi ble veldig glade da vi fikk samma sted. Også har vi spurt om å få så mange fridager samtidg som mulig.
kardemommeby i dyreparken

- Mina

3 kommentarer

Michelle D. Mogstad

12.mar.2010 kl.08:37

Velkommen til Pølsemakeren og Bakeren i Kardemomme by! Tror det blir en bra sommer :-) Gleder meg til å bli bedre kjent med dere begge to :-)

- Michelle

sesongleder på Pølsemakeren og Bakeren

blondblogg

12.mar.2010 kl.09:24

Michelle D. Mogstad: Tusen takk, gleder oss masse :D

- Tina og Mina

Michelle D. Mogstad

21.mar.2010 kl.02:25

Det er godt å høre! :-)

Skriv en ny kommentar

blondblogg

blondblogg

16, Skedsmo

VI er to 16 år gammle jenter som blogger om masse tull :D Vi legger ut en del videoer og andre innlegg. Egentlig det vi føler for.

Kategorier

Arkiv

hits